+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigingsbaden

Industrieel ultrasoon reinigen

Variclean heeft een uitgebreid kwaliteitsprogramma industriële reinigingsbaden in verschillende volumes en afmetingen voor gebruik in productieomgeving en voor onderhoudstechnische toepassingen, dit als enkelbads opstelling of in een modulair uit te bouwen reinigingslijn. Naast gangbare ultrasoon frequenties van 25 of 40 kHz leveren we deze ultrasoon reinigingsbaden ook in hogere frequenties en in multi-frequentie uitvoering.

Met ultrasoon frequenties van 25 - 40 kHz of hoger

Alle baden zijn voorzien van thermische en/of akoestische isolatie. Er zijn talrijke mogelijkheden aanwezig voor verdere uitbreiding van de opstelling zoals producthandling, procesbeheersing, veiligheidsvoorzieningen et cetera. Alle functies en instellingen zoals tijd, temperatuur en ultrasoon zijn eenvoudig in te stellen op het bedieningspaneel. De toestellen zijn door ontwerp en materiaalkeuze geschikt voor continu gebruik. De vraag welke uitvoering en frequentie nu optimaal op uw applicatie is afgestemd kunnen wij eventueel ondersteund met laboratoriumproeven beantwoorden.

Ontvang het juiste advies

De optimale samenstelling

De vraag welke uitvoering en frequentie nu optimaal op uw applicatie is afgestemd kunnen wij eventueel ondersteund met laboratoriumproeven beantwoorden. Ook ultrasoonbaden met een grotere inhoud worden klantspecifiek geproduceerd en geleverd.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact