+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen van flexibele mechanische elementen en slangen

Effectieve toepassing voor ultrasoon reinigingsbaden

Ultrasoon reinigen van RVS flexibele mechanische elementen en slangen voor toepassingen in b.v. de automobiel, luchtvaart en in de high-tech industrie tot lengtes van 6 meter. De reinigingseisen zijn gefocust op zowel het inwendige als uitwendige en de verwijdering van anorganische en organische vervuiling als ook deeltjes.

Ultrasoon reinigingsproces in 5 stappen

Voor deze toepassing is een custom-build ultrasoon reinigingsproces ontworpen met de volgende procesafloop:

  • Ultrasoon reinigen
  • Spoelen
  • Drogen
  • Kwaliteitscontrole
  • Verpakken

Ontvang het juiste advies

Ultrasoon reinigingsbad met vermogensregeling

Gedurende de natte processtappen worden de leidingen inwendig gespoeld als ook bewogen om de spoelwerking te optimaliseren. Het ultrasoon reinigingsbad wordt continu gefiltreerd en de organische vervuiling wordt gescheiden uit de reinigingsvloeistof, de zwevende delen blijven achter in het filtratiesysteem.

Beide baden zijn volledig geïsoleerd en hebben hun eigen besturingskast met PLC besturing en diverse beveiligingen als ook een liftsysteem. Het ultrasoon reinigingsbad is uitgerust met demonteerbare ultrasoon dompeltrilelementen en ingebouwde ultrasoon generatoren met automatische frequentieafstemming en vermogensregeling.

Het geheel is van degelijke Duitse kwaliteit en wordt stekkerklaar geleverd met volledige bedieningsinstructie. Uiteraard voldoet het systeem aan de richtlijnen voor CE en RoHS.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact