+31(0)228 325 707

Disclaimer Variclean

VARICLEAN benelux bv stelt het zeer op prijs dat u geïnteresseerd bent in haar producten en dat u een bezoek brengt aan haar met zorg samengestelde internetsite.

Hoewel wij ons uiterste best doen de informatie op de internetsite van VARICLEAN benelux bv zo accuraat en actueel mogelijk te houden, zijn wijzigingen in (technische) specificaties, modellen, prijzen, afbeeldingen, uitvoeringen of enige andere informatie op de site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan VARICLEAN benelux bv en/of haar leveranciers. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van VARICLEAN benelux bv.

Elke vorm van communicatie, via deze internetsite, gericht aan VARICLEAN benelux bv of haar medewerkers wordt gezien als vrij van eigendomsrechten. VARICLEAN benelux bv behoudt zich het recht voor de door u gezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.

De door VARICLEAN benelux bv verzonden informatie per email is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het vermenigvuldigen, verspreiden, openbaar maken en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Aan de u toegezonden informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)228 - 325 707 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)228 325 707 contact