+31(0)541 - 760 488

Omgekeerde osmose installatie

Gedemineraliseerd water maken voor laatste spoelfase

De waterkwaliteit bij reinigingstoepassingen is veelal van groot belang voor het uiteindelijke reinigingsresultaat. Diverse reinigingsmiddelen vragen ook om een dosering in gedemineraliseerd water. Voor veel reinigingsprocessen dient er water te worden toegepast dat ontdaan is van verontreinigingen en vrij van zouten en mineralen. Ook voor een vlekvrije droging is het noodzakelijk om gedemineraliseerd water toe te passen in de laatste spoelfase om de laatste zeep- of zuurresten van het oppervlak te verwijderen. Met deze compacte osmosewater installaties is het mogelijk om op eenvoudige wijze gedemineraliseerd water aan te maken van een zeer goede kwaliteit.

Osmosewater maken

Er zijn verschillende methoden om gedemineraliseerd water aan te maken. Een veel gebruikte methode is om via omgekeerde osmose gedemineraliseerd water aan te maken. Met dit systeem is het mogelijk om colloïdaal aanwezige stoffen tot 0,05 µm diameter te verwijderen. Voorts wordt het grootste gedeelte van alle opgeloste organische en anorganische verbindingen verwijderd, tot meer dan 95%. Indien er een hogere eis is met betrekking tot de kwaliteit van het demiwater kan men dit eenvoudig bereiken door er nog een mengbed filter achter te plaatsen. Naast eventuele klant specifieke installaties leveren wij deze serie compacte osmosewater installaties met een capaciteit van 50-300 l/uur. Hierbij ligt de ontzouting boven de 99%.

Ontvang het juiste advies

Kenmerken omgekeerde osmose installatie

  • Compacte bouwwijze
  • Touch Screen bediening
  • Weergave met actuele waardes en alarm/systeem meldingen
  • Automatisch membraan spoelsysteem
  • Te gebruiken zonder waterontharder ( tot ca. 15 dH )
  • Laag energiegebruik

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Variclean is verhuisd

Per 25 november is Variclean verhuisd naar Oldenzaal. Dezelfde service vanuit een gloednieuwe locatie.
U vindt ons nieuwe kantoor aan de Jaartsveldstraat 5B te Oldenzaal.

Ga door naar onze website

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact