+31(0)541 - 760 488

Kennismaken met VARICLEAN benelux bv

Dé specialist in ultrasone reinigen sinds 1998

VARICLEAN benelux bv is in 1998 van start gegaan vanuit Waddinxveen. Na ongeveer 15 jaar ervaring te hebben opgedaan met de meest uiteenlopende  ultrasoon reinigingstoepassingen is er toen besloten een onderneming op te richten met als kernactiviteit ultrasoon reinigen. Wij richten ons primair op de professionele gebruiker. Het werkgebied bestrijkt de Benelux maar vanuit andere landen weet men ons ook steeds meer te vinden.

Ontvang het juiste advies

Door het ontvangen vertrouwen van zowel onze klanten als de goede, reeds langdurige samenwerking met onze partners hebben wij een gestage groei doorgemaakt. Vandaar dat wij eind 2004 een nagenoeg nieuw bedrijfspand hebben betrokken buiten de Randstad en wel op het industrieterrein van Enkhuizen waar verdere groei mogelijk is.

Steeds hogere kwaliteits- en milieu- en Arbo eisen vragen om een nauwe samenwerking tussen gebruiker, leverancier en fabrikant. Wij zien door deze veranderingen de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en zullen u graag van dienst zijn bij uw ultrasoon reinigingsvraagstukken.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact