+31(0)228 325 707

Ultrasoon zeven

Innovatief ultrasoon zeefsysteem voor het zeven van vaste stoffen

Ultrasoon zeeftechniek met vele voordelen

Variclean levert een innovatief ultrasoon zeefsysteem voor het zeven van vaste stoffen. Deze ultrasoon techniek biedt enorme voordelen bij het zeven, doseren en transporteren van vaste (bulk)stoffen.

Deze technische ontwikkeling vraagt geen afstemming (tuning) van mechanische componenten op de frequentie van de ultrasoon generator. Dit resulteert in een grote mate van flexibiliteit voor de gebruiker en aanzienlijk lagere kosten bij herstelling van het zeefdek. De ultrasoon componenten kunnen aan nagenoeg iedere reeds in gebruik zijnde zeef worden aangesloten. Voor nieuwe zeefontwerpen is er een vrij eenvoudige koppeling nodig voor de overbrenging van de ultrasoon energie. Door het zeefdek continu te reinigen tijdens het proces resulteert dit in een beduidend hoger volumedebiet.

Toepassingen voor deze zeeftechniek zijn onder meer te vinden in de verf-, coating-, chemische-, voedings- en farmaceutische industrie. Enige voorbeelden zijn het zeven van kleurpigmenten, poedercoatings, toner, suiker, meel en specerijen. Maar ook poeders voor metallurgische of keramische processen.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)228 - 325 707 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)228 325 707 contact