+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigingsvloeistof

Reinigingsmiddelen zonder gevaarlijke stoffen

VARICLEAN levert voor velerlei ultrasoon toepassingen specifieke reinigingsproducten. Deze reinigingsproducten verwijderen op een mens en milieuvriendelijke manier alle vuil. De producten zijn niet ontvlambaar of brandbaar. Al deze producten zijn vrij van fosfaten en op grond van de ons bekende gegevens bevatten deze reinigingsmiddelen geen gevaarlijke stoffen in de zin van de EG-richtlijnen en zijn deze producten makkelijk biologisch afbreekbaar (648/2004/EEG).

Ultrasoon reinigingsvloeistof USR100

Bestaat uit een geoptimaliseerde mix van hoogwaardige oppervlakte actieve stoffen in een alkalische oplossing voor reiniging en/of ontvetting op waterbasis. USR100 kan veilig worden toegepast op staal, roestvast staal, aluminium, messing, koper, metaallegeringen, keramiek, rubber en kunststoffen. USR100 is veilig in gebruik, niet corrosief of agressief, veilig voor huid en kleding en tast geen verharde watervaste lakken of verven aan.
Verwijdert o.a. olie, vet, polijstpasta, flux, roet, koolstof, inkten, nicotine, bloed, eiwitten, statisch vuil enz…. Te gebruiken in een verdunning vanaf 2% in warm water bij een temperatuur tot max. 80°C. Afhankelijk van materiaalsoort, aard van de onderdelen of de nabehandeling kan het wenselijk of noodzakelijk zijn om na de reiniging te spoelen.

Ultrasoon reinigingsvloeistof USR100C

Bestaat uit een geoptimaliseerde mix van hoogwaardige oppervlakte actieve stoffen in een alkalische oplossing voor reiniging en/of ontvetting op waterbasis en zorgt voor een uitstekende corrosie bescherming. USR100C kan veilig worden toegepast op staal, roestvast staal, aluminium, messing, koper, metaallegeringen, keramiek, rubber en kunststoffen. USR100C is veilig in gebruik, niet corrosief of agressief, veilig voor huid en kleding en tast geen verharde watervaste lakken of verven aan. Verwijdert o.a. olie, vet, polijstpasta, roet, koolstof, nicotine, statisch vuil enz., Zorgt voor tijdelijke vliegroest bescherming na de reiniging. Te gebruiken in een verdunning vanaf 10% in warm water bij een temperatuur tot max. 80°C.

Ultrasoon reinigingsvloeistof USR100Z

Bestaat uit een geoptimaliseerde mix van hoogwaardige oppervlakte actieve stoffen in een zure oplossing voor reiniging en/of ontvetting op waterbasis. USR100Z kan worden toegepast op staal, roestvast staal, aluminium, messing, koper, metaallegeringen, keramiek, rubber en kunststoffen. USR100Z is veilig toepasbaar op alle ondergronden, waarbij de contacttijd met lichte metalen zoals aluminium, koper, zink e.d. beperkt dient te blijven.

Verwijdert van zuurbestendige materialen o.a. kalkafzettingen, vliegroest, walshuid, cementsluier, urinesteen, ketelsteen, vettigheid en statisch vuil enz,. Te gebruiken in een verdunning vanaf 1% in warm water bij een temperatuur tot max. 80°C. Na de reiniging dient er goed te worden nagespoeld met water.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact