+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen zaagbladen

Effectieve toepassing voor ultrasoon reinigingsbaden

Zaagbladen, frezen en beitelblokken effectief ultrasoon reinigen alvorens tot het slijpproces over te gaan. CNC gestuurde slijpmachines werken met hoge precisie. Het is daarom van wezenlijk belang dat de zaagbladen goed zijn gereinigd alvorens te gaan slijpen.

Nu kan dit traditioneel handmatig met de borstelmachine maar dit is een vervelend en tijdrovend werk en levert niet altijd het gewenste resultaat. De mate en aard van vervuiling verschilt nogal per industrie waar de zaagbladen worden toegepast.

Ontvang het juiste advies

Tijdelijke corrosiebescherming tijdens het verdere proces

In de hout verwerkende industrie hebben we o.a. te maken met harsen, houtstof, lijmverbindingen en kunststof verpakkingsresten die het zaagblad vervuilen. Ultrasoon reinigingstechniek biedt hier een goede oplossing. Meerdere zagen worden gelijktijdig gereinigd en voorzien van een tijdelijke corrosiebescherming zodat ze tijdens het verdere proces zijn beschermd.

Afhankelijk van het aantal zaagbladen, frezen of beitelblokken die er per dag of per charge dienen te worden bewerkt zijn er ultrasoon reinigingsbaden beschikbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende badafmetingen.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact