+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigingsbad met PLC uitvoering

Inbouw ultrasoon reinigingsbad

Deze met een PLC uitgeruste ultrasoon reinigingsbaden hebben naast de gangbare instellingen zoals tijd en temperatuur nog een aantal mogelijkheden meer. Dit zijn bijvoorbeeld het invoeren van een wachtwoord zodat de procesparameters alleen door gekwalificeerde personen kan worden gewijzigd, een dag/weekendklok voor het aansturen van de verwarming en een maximaal temperatuurinstelling ter bescherming van onderdelen die gevoelig zijn voor te hoge temperaturen.

Technische specificaties ultrasoonbaden met PLC uitvoering

Eenvoudig te bedienen met bedieningspaneel

Alle ultrasoonbaden zijn voorzien van thermische en/of akoestische isolatie. Er zijn talrijke mogelijkheden aanwezig voor verdere uitbreiding van de opstelling zoals producthandling, procesbeheersing, veiligheidsvoorzieningen et cetera. Alle functies en instellingen zoals tijd, temperatuur en ultrasoon zijn eenvoudig in te stellen op het bedieningspaneel. De toestellen zijn door ontwerp en materiaalkeuze geschikt voor continu gebruik. De vraag welke uitvoering en frequentie nu optimaal op uw applicatie is afgestemd kunnen wij eventueel ondersteund met laboratoriumproeven beantwoorden.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact