+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen van warmtewisselaars

Het alternatief voor conventionele hogedrukreiniging

Het reinigen van warmtewisselaars is een arbeidsintensieve en kostbare zaak. Veelal wordt er een conventionele hogedrukreiniging toegepast waarbij er enorme hoeveelheden (heet) water worden verbruikt waarbij de afvalwaterstroom op een correcte wijze dient te worden verwerkt. Daarnaast speelt de factor tijd waarin de klus wordt geklaard een belangrijke rol.

De toepassing met ultrasoon energie biedt een alternatieve en veel efficiëntere manier om warmtewisselaars te reinigen. De opgewekte cavitatie zorgt voor een scheiding van de verontreiniging zonder beschadiging van het te reinigen object.

Ontvang het juiste advies

3 belangrijke aandachtsgebieden voor een succesvol reinigingsproces:

  • Constructie van de reinigingstank
  • Intensiteit en juiste positionering van de ultrasoon transducers
  • Proces & chemie controle

Kennis en ervaring op het gebied van ultrasoon reinigingstechniek zijn daarbij onontbeerlijk.

Een juiste uitvoering van deze factoren maken het mogelijk om op een effectieve wijze residuen van koolwaterstof vervuiling en diverse raffinaderij bijproducten van elk oppervlak te verwijderen en wel in een kortere tijd in vergelijking met conventionele reinigingsprocessen.

Ultrasoon - Veilig, milieuvriendelijk en efficiënt reinigen

Aspecten uit oogpunt van veiligheid, milieubelasting en een efficiënt reinigingsproces maken de afweging voor de inzet van ultrasoon energie zeker de moeite waard. Neem contact op met Variclean, wij voorzien u graag van een deskundig advies en een passende oplossing voor uw situatie.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact