+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen spuitpistool

Effectieve toepassing voor ultrasoon tafelmodellen

Een zeer effectieve toepassing van de ultrasoon tafelmodellen is het reinigen van spuitpistolen, machine onderdelen en gereedschappen. Te denken valt aan reinigingstoepassingen bij (auto)spuitbedrijven, isolatie bedrijven en vele andere bedrijfstakken. Naast de eenvoudiger te reinigen water gedragen lakken kunnen ook resten van 2-componenten lakken of lijmen, polyurethaan (PUR), epoxy, inkten en harsen worden verwijderd.

Veilig & milieuvriendelijk

Voor deze moeilijkere vervuilingsgraad leveren wij ook een bovenal veilige en milieuvriendelijke biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof met een zeer hoog vlampunt en een lage dampspanning. Mede hierdoor is het op een veilige manier te gebruiken in ultrasoon reinigingsbaden.

Uitstekende vervanger voor agressievere oplosmiddelen

Uit uitgebreide testen blijkt dat veel toegepaste afdichtingen van kunststof en rubber niet door deze vloeistof worden aangetast, vraagt u hier gerust naar. Het is een uitstekende vervanger voor veel agressievere oplosmiddelen zoals methyleenchloride, NMP (n-methylpyrrolidon), aceton etc.

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact