+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen van raambekleding

Mobiele ultrasoon reinigingsinstallatie van ruim 3 meter

Onlangs hebben wij een mobiele ultrasoon reinigingsopstelling geleverd aan VITOS Specialistische Reiniging, een schoonmaakbedrijf gevestigd in het noorden van het land. Dit gespecialiseerde schoonmaakbedrijf werkt direct voor eindklanten maar voert ook werkzaamheden uit voor collega bedrijven.

Installatie met ultrasoon reinigings- en spoelcompartiment

Deze installatie heeft een ultrasoon reinigings- en spoelcompartiment met een lengtemaat van ruim 3 meter. Hiermee kunnen de meest voorkomende lengtes raambekleding worden gereinigd op locatie.

Een verrijdbare ultrasoon reinigingsinstallatie

De reinigingsinstallatie is in een geprepareerde gesloten aanhanger te vervoeren en kan afhankelijk van de situatie uit de aanhanger worden gereden of hier in opgesteld blijven staan voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Het verrijden van de installatie verloopt licht en is ondanks de afmeting zeer wendbaar.

Omdat warmte het reinigingsproces ondersteunt, is het ultrasoon compartiment voorzien van elektrische verwarming. Daar de locaties zeer divers zijn is er bewust een keuze gemaakt voor een 230V aansluiting zodat daar nergens een belemmering optreedt.

Ontvang het juiste advies

Digitale instellingen

De reinigingsinstallatie is voorzien van een aantal digitale instellingen zoals ultrasoon tijd en temperatuur. Een niveaubeveiliging zorgt voor bescherming van ultrasoon- en verwarmingselementen.

De resultaten zijn tot nu toe zeer goed met als uitkomst tevreden opdrachtgevers en een zeer mooie aanvulling aan de diensten die VITOS kan leveren.

Meer weten over ultrasoon reinigingstechniek?

Ultrasoon reinigingstechniek wordt in vele sectoren van de industrie toegepast. Daarnaast wordt ultrasoon ingezet voor vele onderhoudstechnische reinigingstoepassingen. Dus eigenlijk overal waar een effectieve en efficiënte reiniging wordt gewenst. VARICLEAN is u graag van dienst bij uw ultrasoon reinigingsvraagstukken. Stel uw vraag via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31(0)541 - 760 488.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact