+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen meetinstrumenten

Admesy kiest voor 4-bads ultrasoon reinigingsbad, spoelbaden, luchtdroger en osmosewater installatie

VARICLEAN heeft recent een ultrasoon reinigingssysteem geleverd aan Admesy. Admesy levert een brede range van test en meetinstrumenten toegespitst op kleur en licht metingen in een in-line proces omgeving. Alle producten zijn in-huis ontwikkeld en geproduceerd met een lange historie van in-line testen. Zij leveren klanten innovatieve test- en meetinstrumenten, welke zich richten op kleur- en lichtmetingen in productieprocessen. De producten zijn innovatief, compact, snel, klantvriendelijk en degelijk.

Meetinstrumenten voor industriële toepassingen

De meetinstrumenten van Admesy zijn ontwikkeld voor industriële toepassingen en combineren nauwkeurige metingen met een hoge snelheid en dit met een degelijk instrument en een laag onderhoudsniveau. Het leveringsprogramma biedt oplossingen voor nagenoeg iedere meetapplicatie.

Ontvang het juiste advies

Ultrasoon reinigen van de onderdelen

De kwaliteitseisen zijn van een hoge industrie standaard en onderdelen dienen zeer schoon te zijn, voordat deze worden samengesteld. Daarom worden alle kritische onderdelen onder cleanroom omstandigheden ultrasoon gereinigd, voordat deze worden geassembleerd. Elke vlek, welke zichtbaar is op het oppervlak of vervuiling in een schroefdraad b.v. M2 wordt zichtbaar en moet worden verwijderd alvorens het meetinstrument te kunnen assembleren.

4-bads ultrasoon reinigingssysteem biedt de oplossing

Na een periode van intensief testen heeft Admesy besloten om te kiezen voor VARICLEAN en hebben we recent een 4-bads ultrasoon reinigingssysteem, spoelbaden met een oscillatie systeem, een warme luchtdroger en met daarbij een compacte osmosewater installatie geleverd.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact