+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen farmaceutische onderdelen

Opstelling conform clean room Grade C

Onlangs hebben wij een ultrasoon reinigingstoestel geleverd in een farmaceutische uitvoering aan een gerenommeerde multinational in de farmaceutische industrie. De eisen die gesteld worden aan afwerking en de bijkomende kwaliteitsaspecten liggen hoog. Ook eisen op het gebied van geluidsbelasting liggen hoog daar er continue operators in de ruimte werkzaamheden verrichten. Het toestel voldoet aan een opstelling in een clean room Grade C. In dit toestel worden farmaceutische pomponderdelen, vulnaalden etc. effectief gereinigd.

Ontvang het juiste advies

Specificaties ultrasoon reinigingsbad

Het ultrasoon reinigingsbad zelf is uitgevoerd met ronde hoeken en voorzien van een lift met elektrische aandrijving welke tevens voor een oscillatie beweging zorgt voor een extra spoelwerking in holle ruimtes en capillairen. Het toestel is  voorzien van een scharnierend geïsoleerd deksel welke is ondersteund met een gasveer en een terugvalbeveiliging.

Het toestel is geheel elektrolytisch gepolijst met een oppervlakte ruwheid welke gelijk of lager ligt dan ≤1,5 Ra. Alle leidingen zijn uitgevoerd met Tri-clamp verbindingen. Vullen vanuit de WFI en het legen gebeurt automatisch.

Besturing en bewaking ingestelde parameters

Een Siemens PLC met HMI zorgt voor de besturing en bewaking van de ingestelde parameters waarbij er gekozen is voor een Profibus communicatie. Naast een niveaubewaking is er ook een signalering voor de geleidbaarheid. Bij geopend deksel, te laag niveau en/of een geleidbaarheid welke niet tussen de ingestelde grenswaardes valt laat het ultrasoon proces zich niet opstarten en wordt er een signaal afgegeven. Na herstel kan het reinigingsproces worden vervolgd.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact