+31(0)541 - 760 488

Ultrasoon reinigen carburateur

Effectieve toepassing voor ultrasoon tafelmodellen

Carburateurs snel en effectief reinigen met de compacte ultrasoon tafelmodellen van POWERSONIC®. Een vervuilde carburateur kan veel onnodige ergernis veroorzaken. Doordat kanaaltjes vervuilen/verstoppen kan de brandstoftoevoer haperen. Het gevolg is een stotterende of onregelmatig lopende motor. Veelal bestaat de oorzaak uit aanwezige vuildeeltjes, een opgedroogd gummiachtig brandstof residu en atmosferische vervuiling.

Gebruik van het juiste reinigingsmiddel is essentieel

Nu is een carburateur meestal vervaardigd uit Zamac, een lichtmetaal legering welke bestaat  uit zink en aluminium. Daarnaast zijn er veelal kunststof-, messing en stalen delen in een carburateur verwerkt. Het gebruik van het juiste reinigingsmiddel is hiervoor essentieel om te voorkomen dat het materiaal gaat etsen en/of zwart uit het reinigingsbad komt.

Korte reinigingstijd, van binnen en buiten brandschoon

Daarnaast moet het natuurlijk de vergomde brandstof in oplossing brengen en uit de kanaaltjes verwijderen. In een korte reinigingstijd is de carburateur van binnen en buiten weer schoon. De motor loopt weer gelijkmatig en zonder haperen. Voor deze ultrasoon reinigingstoepassing adviseren wij het gebruik van onze reinigingsvloeistof  USR100, een veilig en effectief product.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact