+31(0)541 - 760 488

Clean room verpakken na behandeling

Businesscase GALVANO WAALRE - VARICLEAN

De vraag om uitbreiding van onze dienstverlening

Galvano Waalre heeft haar plaats tussen de gerenommeerde Nederlandse galvanobedrijven bewezen. We zijn een gespecialiseerd galvaniseerbedrijf, aldus Maarten Van de Manakker, account manager  maar tevens breed inzetbaar binnen de organisatie, met een zeer brede en stabiele klantenkring in Nederland en België. We zijn gespecialiseerd in het galvanisch verzinken, beitsen/passiveren, chemisch vernikkelen, galvanisch vernikkelen, hardverchromen, chemisch zwarten, elektrolytisch polijsten en diverse combinaties daarvan.

Binnen onze klantenkring bevinden zich vele hightech bedrijven. De vraag om uitbreiding van onze dienstverlening om naast een oppervlaktebewerking op de toegeleverde onderdelen uit te voeren, deze ook nadien schoon te verpakken heeft geresulteerd in de investering in een clean room en de benodigde apparatuur waaronder o.a. een ultrasoon reinigingsinstallatie en een installatie voor de aanmaak van gedemineraliseerd water.

ISO 14644-1 Grade 4: Voldoen aan de klantwens

Volgens bedrijfsleider Mario Croonen zijn de onderdelen welke uit de galvano afdeling komen  natuurlijk al schoon maar niet zo schoon dat wij deze ook direct kunnen verpakken om daarmee te voldoen aan de wensen van onze afnemers. De clean room welke wij hebben ingericht voldoet aan ISO 14644-1 Grade 4 en daarmee komen we aan de eisen van onze meeste klanten tegemoet.

Ultrasoon reinigingsinstallatie die de continuïteit altijd waarborgt

Voor de ultrasoon reinigingsinstallatie heeft Galvano Waalre meerdere bedrijven benaderd die zich hiermee bezig houden waaronder VARICLEAN, en haar wensen op tafel gelegd. Op basis daarvan hebben wij met enkele partijen besprekingen gevoerd en om een technisch voorstel en een aanbieding gevraagd. Uiteindelijk hebben we na selectie voor VARICLEAN gekozen. 

De belangrijkste reden voor deze keuze was de prijs/kwaliteitsverhouding van de aangeboden installatie en onze wens voor een korte levertijd om de continuïteit naar onze klanten te waarborgen.

Ultrasoon reinigingstechniek

Ultrasoon reinigingstechniek wordt in vele sectoren van de industrie toegepast. Daarnaast wordt ultrasoon ingezet voor vele onderhoudstechnische reinigingstoepassingen. Dus eigenlijk overal waar een effectieve en efficiënte reiniging wordt gewenst.

Steeds hogere kwaliteits- en milieu- en Arbo eisen vragen om een nauwe samenwerking tussen gebruiker, leverancier en fabrikant. VARICLEAN is u graag van dienst bij uw ultrasoon reinigingsvraagstukken.

Ontvang het juiste advies

Is ultrasoon reinigen voor u de juiste oplossing?

Aanhef *

Stel vrijblijvend uw vraag

VARICLEAN benelux bv is de specialist in ultrasoon reinigen voor industriële en professionele toepassingen. Op basis van uw reinigingsvraagstuk geven we u graag het juiste advies en een passende oplossing.

+31(0)541 - 760 488 maak een afspraak

Ultrasoon reinigingsoplossingen
+31(0)541 - 760 488 contact